»
asshaari.blogspot.com

2 Feb 2014

Award oh Award !!!

Assalamualaikum....

Masa berlalu sangat pantas kan, sekarang dah masuk bulan Februari untuk tahun 2014. Tahun meningkat, umur pun meningkat tapi saya tak meningkat2 juge, masih 149cm...hihihii. Hari ini cuma nak cerita sikit pasal award yang saya terima bulan lepas pada 8th January 2014. Loyal Service Award yang diberi oleh kampeni saya sempena mengenang jasa saya yang dah berkhidmat selama 12  tahun. Jasa tu tak dalah banyak sangat, tapi kalau x ada staff2 macam saya ni (perasan jap), tak jalan sistem kat KLIA ni. So majlis tu berlangsung sebelah petang dekat Corporate Office, formal lah sikitkan, lagipun auditorium tu je yang nampak cantik sikit untuk event macam ni. Tak sangka jugaklah masih ramai yang setia dengan MAHB, ini menunjukkan kampeni saya ni sangat menghargai staff nya. Dan saya juga rasa bersyukur di atas nikmat dan rezeki yang dilimpahkan kepada saya selama ini. Kalau saya tak kerja dengan MAHB ni, tak taulah kan....So, see the pic, ok...


Our GM u olls- hensem tak?? 


Sebahagian daripada my friend yang terima award hari tu


Sedang menunggu ketibaan GM waktu ni, kita berselfie2 dulu... (jgn tengok mata I, lebam)


Pandangan sisi, depan, belakang, atas, bawah....lol :)

Habis majlis, ada jamuan sedikit, lepas tuh, apa lagi, balik rumah lah dgn hati yg gembira sebab bukan saja dapat award, dpt Sijil Simpanan Premium lagi, u ollss...Sekian dulu coretan saya kali ini, jumpa lagi di next story 


2 sudah komen, anda bila lagi!:

Zuraidah Butang said...

wahh lame nye dah kije... 12 tahun.. hehe tahniah2

As Shaari said...

tq... masih setia

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...