»
asshaari.blogspot.com

10 Apr 2012

Jalan-jalan Cari Makan versi As $haari

Assalamulaikum...

"Durian Runtuh" especially kepada semua staff MAB...hahaha, kami dapat bonus. Selalunya bonus bagi hujung tahunkan, tapi MAB ni lain pulak...bagi kira2 1/3 tahun. Never mind lah janji dapat. Dapat jer bonus pagi tu, pada 7/4/12, aku pun plan lah nak outing with my family. Ingat aku nak cari hp baru dan beli baju untuk anak2 aku. Tapi... tak berhasil semaian aku hari tu, sbb Qarnain banyak songeh sbb tak cukup tidur. Sempat beli pakaian dia orang ja. Tapi habis jugaklah RM350. Then, kami pergi makan kat PAPARICH di Bangi. Then baru kami pergi menuju ke Mines. Beli Control Car and Y-Pad utk Qarnain.

Nah, inilah gambar2 masa makan kat sana!!!!


Sempat snap buku Menu dia...wajib ambik gambar


Air barli cincau dengan Ice Lemon Tea - lagi sedap Ice Lemon Tea tu...


Mee Kari - boleh bagi 2 bintang jer kut...


Nasi Ayam - tak tau nk bg berapa bintang sbb my hubby yg makan...


Maggi - berapa bintang nk bagi...0 bintang kut...



Kalau tak berposing masa makan memang tak sah.. "propaganza sangattt"



My daughter - Norul Qistina


My Hubby sedang tengok Qarnain main Angry bird - nape x dr gambar Qarnain yerk...adess

P/S: Makanan yang di masak oleh mak kita jugak yang TERBAEKKKK!!!


A Thousand Years by Christina Perri

Ohsem!!! the song yang sangat2 ohsem, banyak kali aku dengar lagu ni, memang tak jemu and the lyrics very d touch my heart... Kalau u all dengar pun mesti tertouching punya!!! ^_^

video

Heartbeats fast

Colors and promises

How to be brave
How can I love when I’m afraid to fall
But watching you stand alone
All of my doubt suddenly goes away somehow
One step closer
I have died everyday waiting for you
Darling don’t be afraid I have loved you

For a thousand years

I love you for a thousand more

Time stands still
Beauty in all she is
I will be brave
I will not let anything take away
What’s standing in front of me
Every breath
Every hour has come to this
One step closer
I have died everyday waiting for you
Darling don’t be afraid I have loved you
For a thousand years
I love you for a thousand more
And all along I believed I would find you
Time has brought your heart to me
I have loved you for a thousand years
I love you for a thousand more
One step closer
One step closer
I have died everyday waiting for you
Darling don’t be afraid I have loved you
For a thousand years
I love you for a thousand more
And all along I believed I would find you
Time has brought your heart to me
I have loved you for a thousand years
I love you for a thousand more


p/s: ye ker boleh hidup seribu tahun... ish..lagu jer kan, bukan ada apa2 pun




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...