»
asshaari.blogspot.com

23 Sep 2012

Moon Couture Skirt Giveaway

Assalamualaikum dan Hi!!!!

Kalau sebut tentang fashion semua wanita di dunia amat teruja, termasuklah saya. Di zaman IT dan global ini banyak individu2 yang menjual produk mereka secara "online" termasuklah  
'Moon Couture' yang produce jenama mereka sendiri. Shopping di Moon Couture segalanya "cute & adorable". 

Kepada "shopaholic"...jom sertai Moon Couture Skirt Giveaway untuk dapatkan SKIRT FREE. Bukan itu sahaja, anda berpeluang memenangi wang tunai RM100..wow!!! Cepat sebelum terlambat kerana hanya 3-5 pemenang sahaja akan dipilih. 


Macammana??? Cantik bukan Flare Maxi Skirt keluaran Moon Couture. Anda boleh padan dan gayakan mengikut kreativiti anda seperti model. Apa yang penting cantik dan sangat selesa. Bukan sahaja skirt, tetapi terdapat pelbagai jenis pakaian, tudung, baju kurung dan macam2 lagilah....mmg x cukup ruang untuk ditulis disini. Harga pun berpatutan.... remaja, dewasa...semua boleh mendapatkannya. 
Apa lagi.....sentiasa dapatkan " latest fashion in women clothing" di  www.mooncoutures.com  dan alamat facebook  www.facebook.com/Bawalchantique 

3 perkataan yang boleh saya gambarkan "Fashionable, Elegant and Stylista".

Apa tunggu lagi.... Giveaway akan berakhir pada 30hb September 2012 dan pemenangnya akan diumumkan pada 6hb Oktober 2012. Cepat klik link di atas untuk menjadi salah seorang pemenangnya dan saya berharap saya adalah salah seorang daripadanya.

Sekian...terima kasih!!!!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...