»
asshaari.blogspot.com

8 Sep 2013

The Big Day 2013

Assalamualaikum

Rasanya macam dah agak, bukan agak lagi ni, memang dah terlewat saya nak hupdate entry pasal raya. Bukannya apa, kalau timbuilah 5 words tu, M.A.L.A.S memang tak boleh buat apa dah. Apa apa pun layan kan aje, tak payah tulis panjang, tengok picture sudaaaa.....


3 beranak jer???? my boy ada kat situ, tapi dia tak nak bergambar, malas pulak nak paksa, dibuatnya menangis nnt, cacat pulak picture tu. Lagipun dia tak pakai baju raya, dia tak nak pakai jubah, so...sarungkan aje baju jalan biasa. 


It's me and my Hubby.... sweet tak??? perasan lol


My Mom...sama tak..sama tak...



Dari kiri : My sis in law, me, my sis, my sis too, my mom, my sis in law, my sis, my sis in law and my sis too....


Picture candid :






Ha....tu dia, The Shaari's Family.... 

Sekian dulu entry kali ini, c u next entry


0 sudah komen, anda bila lagi!:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...