»
asshaari.blogspot.com

9 Oct 2012

Giveaway Entry ke-1000 Blog Aesya Zealous

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia....

Hari ini saya terasa nak join GA dari Aesya Zealous sempena entry yang ke-1000. Wow banyak tu. Saya punya pun baru berapa (lupe nak kira). Tahniah kepada Aesya blog kerana mencapai tahap tertinggi dalam entrinya. (Bila turn aku agaknya,kalau dh cecah seribu , kena buat GA jugaklah...Insyaallah).

Apa tunggu lagi, jom kita join reramai!!! meriahkan lagi GA ni. Hadiah pun best2...bukan senang nak mendapat yang free. Toilet pun kena bayar!!!


Syaratnya senang saja, tak payah keluar modal pun (cuma bayar line internet jer) hihihi...

Antara syarat2nya:

1  Buat satu entri di blog anda bertajuk " GIVEAWAY ENTRI KE-1000 BLOG AESYA ZEALOUS "
2. Haruslah mengrajinkan diri memfollow blog Aesya Zealous
3. Letaklah banner kat atas ni dalam entri. jangan lupa link ke entri  http://akuzealous.blogspot.com
4. Last sekali, letakkan link post entri anda kat bahagian komen post di  

Hadiahnya pula:


Mixstyle Headphone (awesome sgttt)

Top-up RM10 x 2 dari The Rabun


Jangan lupa follow blog The Rabun juga :

Best kan???? Apa tunggu lagi!!!! klik sekarang  



2 sudah komen, anda bila lagi!:

onie said...

good luck :)

Aesya Zealous said...

thanks join.. tunggu utk pengumuman pemenang nnt ya :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...