»
asshaari.blogspot.com

12 Jun 2012

Siapa dia DIAN PELANGI

Dian Wahyu Utami sebenarnya amat dikenali di Indonesia mahupun di Malaysia especially dikalangan para hijabster. Aku pun sebenarnya baru tahu, itu yang aku cuba search dlm google, nak tahu siapakah gerangan Dian Pelangi ni, itu nama komersialnya. Rupa2nya aku ni ketinggalan bas lah.... semua orang kenal, aku jer yang tak kenal...hehehehe. Tapi kalau sebut nama Hana Tajima, of course aku kenal, bukan kenal rapatlah, cuma dlm blog2. Tak kisahlah, janji aku dah tahu siapa Dian Pelangi...

Pada siapa yang belum kenal, aku cerita sikitlah yer... Dian Pelangi adalah seorang pereka fesyen dari Indonesia. Berumur 21 tahun dan sudah berkahwin dalam usia yang masih muda. Beliau banyak mengeluarkan koleksi pakaian, shawl, koleksi pengantin dan pakaian kanak-kanak hasil dari kreativiti beliau sendiri.

Dan.....dengarnya beliau ada membuka butik di Malaysia yang terletak di Jalan Telawi, Bangsar Baru. Apa lagi....JOM RAMAI2 kita pergi ke sana :) Oh yer..website beliau http://dianpelangi.com



Antara gambar2 beliau ....

               

4 sudah komen, anda bila lagi!:

nn lylyn said...

chantek la die ni..

As Shaari said...

ha'ah..org2 indonesia kan cantik2..

[sutera kasih] said...

kagum dgn kejayaan & bakat beliau :)

As Shaari said...

iyer...teringin jer nak jd mcm dia orang...seperti hana tajima,ara lee dan lain2 lagi kan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...