»
asshaari.blogspot.com

28 May 2012

Die Hard Fan - Maher zain

Assalamualaikum semua pembaca...

Siapa belum dapatkan album Maher Zain yang baru. Rugi kalau tak beli, lagu dia best2 belaka. Kami satu family mmg peminat fanatik Maher Zain. Nasib baik baru 2 album jer, kalau dah 10 album, 10-10 tu aku beli.

Long long time ago, since Qistina kecik lagi, dia dah menunjuk minat kat lagu2 berunsur keagamaan. Dulu... she always listen  Raihan song now Maher Zain. Everyday suruh pasang lagu Maher zain even in the car. Now, her younger brother plak, oklah tu kan, daripada dengar lagu punk ker atau yang merosakkan akhlak.


Album Maher zain yang 1st and 2nd.


video

Nanyian oleh Qistina and Qarnain - lagu Ku Milikmu

video

Nyanyian oleh Qarnain - Number One for Me

p/s: maaflah sekiranya kualiti video kurang memuaskan, maklumlah pakai handphone jer, cap ayam jer.

3 sudah komen, anda bila lagi!:

NiK ALiN NIS said...

berjaya jugak lah kak as beli. Saya ni hah, sari first album nak beli, smp la ni x beli2 lagi..

As Shaari said...

rugi lin tak beli, sedap2 lagunya...

nn lylyn said...

cute nye.. akak sila la blog walking kt blog saya..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...