»
asshaari.blogspot.com

25 Mar 2012

Koleksi Mainan Qarnain

Salam...


Tiba2 aku menulis hari Ahad ni, bukannya apa, sementara menunggu nasi masak, aku menaip sekejap. Lagipun lauk dah masak, tapi terlupa nak tekan api nasi...sian Qistina tak mkn lagi, jam dah pukul 3. -- apa punya mama lah mcm ni....

Hari ini aku cuma nak meng-update (hahahha...malay n english digabungkan jd meng-update) koleksi mainan anak teruna aku iaitu Qarnain (budak yg nakal ni). Anak aku ni minat sangat dgn model2 kereta dan motor.Pagi, petang, siang, malam dgn kereta mainannya. Tidur pun dengan kereta. Tak apalah anak mama, janji anak mama happy ^_^.

 Inilah koleksi mainan dia. Sebenarnya banyak lagi, ada yang dah hilang, dah rosak dan tertinggal rumah babysitter dia.Banyak KAN......

3 sudah komen, anda bila lagi!:

Rtp Farra Arisha said...

waaa, banyak betul mainan qarnain ya. :) abang arisha sewaktu kanak2 dulu pun suka kumpul kereta mainan and so with control car! he made as his own collections...but now tiada satu pun yang boleh dijadikan kenangan oleh karena kami sering moved to here and there hehe..

iedchan said...

pergh byknyee...ada harapan jadi pemandu F1 :)

As Shaari said...

harap2 dia boleh ganti shcumacher...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...